Nexus Components lanceert nieuwe website

  12-02-2018

Bij Nexus Components willen we dat u de juiste producten vindt die aan uw behoeften voldoen. Onze gloednieuwe website is ontworpen om u daarbij te helpen.

De nieuw ontworpen Nexus-website is gemaakt om klanten gedetailleerde productinformatie, video's en technische specificaties te laten zien van de vele high-end items die we in voorraad hebben: grepen, handgrepen, solid-state relais, joysticks, toetsenborden en schakelaars.

De site - op www.nexuscomponents.co.uk - is duidelijk, informatief en gemakkelijk te navigeren - onderdeel van de toewijding van Nexus Components om de kennis te bieden die onze klanten nodig hebben om de beste keuze te maken.

Klanten uit verschillende sectoren kunnen zich concentreren op de producten en leveranciers die voor hen het meest relevant zijn, met delen van de website die is gericht op de belangrijkste sectoren die Nexus bedient: lucht- en ruimtevaart, audio, automotive, luchtvaart, commercieel, defensie, industrieel, productie , zee en medisch.

Er zijn ook gedetailleerde biografieën van enkele van de bedrijven waarvan wij producten leveren - inclusief OTTO, Ruffy en ActiveKey - partners die onze toewijding delen met innovatieve, hoogwaardige elektronische componenten die specifiek kunnen worden aangepast en gekozen om te voldoen aan complexe technische eisen.

Als u vragen of specificaties hebt die u moet bespreken, biedt de nieuwe website een Live Chat-functie, zodat we meteen beginnen met het snel oplossen van uw componentzoekopdrachten.

Nexus kan een hoogwaardig ontwerp leveren en vanaf de tekentafel tot het eindresultaat bouwen. We kunnen op maat gemaakte bekabeling en bedrading leveren, volgens uw technische specificaties.

Al onze producten zullen de komende maanden aan de website worden toegevoegd, maar het is een gigantische taak vanwege de breedte van de items die we aanbieden. Dus terwijl u ons misschien moet verdragen, zijn we altijd telefonisch, per e-mail of via de Live Chat-functie beschikbaar om uw componentbehoeften te bespreken en advies en begeleiding te bieden.

U kunt catalogi voor al onze aandelen downloaden op de nieuwe website en video's bekijken over sommige producten en leveranciers die van Nexus uw eerste aanloophaven voor elektronische en elektrische componenten maken.

En we hebben regelmatig uitgebreide artikelen over de verschillende producten die we leveren, zodat u meer te weten kunt komen over hoe flexibel en op maat de componenten van onze leveranciers kunnen zijn.